Košarica
0,00 

O nas

Družinsko podjetje MiSK posredništvo je bilo ustanovljeno 2009. Naša prvotna dejavnost je bilo posredništvo pri prodaji raznovrstnih izdelkov za široko potrošnjo. Že v prvem letu nam je kot kupce uspelo pridobiti nekaj večjih pomurskih podjetij. Sčasoma smo svojo ponudbo prilagodili potrebam naših kupcev in se preusmerili v prodajo orodij za obdelavo kovin, ležajev, tehničnih materialov in zaščitnih sredstev.

Svojim kupcem ponujamo visoko kakovostne izdelke po sprejemljivih cenah ter zagotavljamo nemoteno dobavo v kratkih dobavnih rokih.

Razvoj

2009 - Postanemo uradni zastopnik nemškega proizvajalca diamantnih orodij Willi Bärhausen GmbH.

2010 - Na pobudo našega dotedanjega dobavitelja tračnih žag, postanemo ekskluzivni zastopnik nemškega proizvajalca ročnih in tračnih žag Guhema GmbH.

2011 - Zaradi naraščujočega povpraševanja po ležajih si pridobimo naklonjenost proizvajalca in grosista Findling Wälzlager in postanemo njihov uradni partner za podočje Slovenije. Isto leto pričnemo s prodajo lastne blagovne znamke našega dobavitelja ABEG.

2012 - Na povabilo podjetja Klingspor Schleifwerkzeuge Ges.m.b.H, postanemo njihov uradni distributer.

2013 - Povečamo naše sodelovanje s podjetjem Klingspor Schleifwerkzeuge Ges.m.b.H in še istega leta se nam uspe uvrstiti na lestvico 10 največjih novih kupcev.

2016 - Postanemo ekskluzivni zastopnik nemškega proizvajalca vijačnih orodij Witte Werkzeuge GmbH.