Košarica
0,00 

Ročni brusilnik Eisenblätter POLY-PTX® 802 HT BASIC SET

673,85 

Ročni brusilnik Eisenblätter POLY-PTX 802 HT BASIC SET – Revolucionaren polirnik z zmogljivim motorjem za najzahtevnejša brusna, satinirna, matirna in polirna opravila.

Na zalogi

Šifra: 40201 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Ročni brusilnik Eisenblätter POLY-PTX® 802 HT BASIC SET

1.750W, 220 – 240V

Prenovljena naprava za ploskovno brušenje, matiranje in satiniranje POLY-PTX® 802 HT (High Torque), uporabniku nudi do sedaj nedosegljive rezulate na področju v navora in zmogljivosti ročnih polirnikov. Nov planetni menjalnik s svojim edinstvenim prenosom, preko treh dodatnih verižnikov, radikalno zmanjšuje obrabo mehanskih komponent in znatno podaljšuje življenjsko dobo naprave. Ergonomska oblika vodilnega ročaja, z gumijastimi vložki izboljšuje oprijem in vodljivost naprave pri brušenju, satiniranju in polirajnu.

Pogonsko vreteno je izdelano iz nerjavečega jekla. Vsa orodja je mogoče pritrditi ali zamenjati brez dodatnih orodij, s pomočjo samocentrirnega zateznega vijaka. Prenovljen in optimiran zaščitni pokrov je oblikovan tako, da odsesovalna cev uporabnika med vodenjem naprave po površini obdelovanca ne ovira.

Brusilnik POLY-PTX® 802 HT  je osnovan za ekstremne pogoje uporabe in dolgo življenjesko dobo. Z razvojem naprave proizvajalec postavlja nove smernice v razmerju kvaliteta / cena in je v celoti proizveden v Nemčiji.

Naprava omogoča enakomerno in čisto satiniranje, ščetkanje in poliranje na vseh materialih (jekla, barvne kovine in les), ter je napogrešljiva pri odstranjevanju varov, prask, rje, barve, nečistoč in oksidacij.

Zmogliv 1750W motor deluje med 820/min do 3000/min.

Na voljo je široka izbira orodij in valjčkov premera 115mm in širine 100mm. Širino vpenjalnega vretena je s pomočjo ECO SMART ADAPTERJA mogoče razširiti do 150mm. V kombinaciji z vodilnim kolesom je napravo mogolče uporabljati tudi kot polirnik cevi z neskončnimi trakovi.

TEŽA: 5,63

Št. obratov: 820 – 3000/min

Vsebina kompleta:

  • 1 POLY-PTX® 802 HT brusilnik
  • 1 Obstoječa zaščita pred vdorom praha in opilkov DUST PREVENT SYSTEM
  • 1 Pokrov za zaščito pred prahom
  • 1 Čvrst, na udarce odporen transportni kovček za stroj in priključke
  • 1 POLY-PTX® zatezni vijak
  • 1 Flis kolut
  • 1 Ekspanzijski valjček
  • 1 Cirkon natični kolut
  • 1 SC Flis natični kolut

 

 

Dodatne informacije

Teža 5,63 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ročni brusilnik Eisenblätter POLY-PTX® 802 HT BASIC SET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…