Košarica
0,00 

Kombinirani filter 3M CFR32 Reaktor HgP3 R D (LI2), DT-4149E

Out of stock

Kombinirani filter 3M CFR32 Reaktor HgP3 R D (LI2), DT-4149E, zagotavlja aktivno zaščito pred živim srebrom in živosrebrnimi spojinami, radioaktivnim jodom in njegovimi organskimi spojinami, (npr. metil jodid), trdimi in tekočimi delci, radioaktivnimi in toksičnimi delci ter mikroorganizmi.

34,90 

Rok dobave: 2-5 dni

Šifra: 30910 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Kombinirani filter 3M CFR32 Reaktor HgP3 R D (LI2), DT-4149E – z zmanjšano odprtino, zagotavlja aktivno zaščito pred živim srebrom in živosrebrnimi spojinami, radioaktivnim jodom in njegovimi organskimi spojinami, (npr. metil jodid), trdimi in tekočimi delci, radioaktivnimi in toksičnimi delci ter mikroorganizmi.

Namenjen je uporabi na celoobraznih in polobraznih maskah s podtlakom kot tudi na dihalnih sistemih serije PF-600E+.

Filtri serije DT so na voljo v številnih specifičnih izvedbah in nudijo zaščito pred trdnimi delci, plini in hlapi ali kombinacijami le-teh. Primerni so za uporabo na maskah za večkratno uporabo ter dihalnih sistemih z DIN 40 – vpetjem.

Lastnosti:

  • Zaščita pred živim srebrom in živosrebrnimi spojinami, radioaktivnim jodom in njegovimi organskimi spojinami, (npr. metil jodid), trdimi in tekočimi delci, radioaktivnimi in toksičnimi delci ter mikroorganizmi.
  • Na voljo v različnih izvedbah; za zaščito pred trdnimi delci, plini in hlapi ali kombinacijami le-teh
  • Vpetje z DIN 40mm navojem

Opomba:

  • Filtri serije DT nadomeščajo filtre SCOTT Pro2000